Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtaista

tyoajanseuranta saastojen laskeminen

Työajanseuranta investointina – paljonko se voi säästää rahaa?

Työajanseurantapalveluun investointi tehostaa työntekoa sekä tuo selkeitä säästöjä palkanmaksuun ja laskutukseen. Hyvin rakennettu työajanseuranta ja sen tukipalvelut tukevat jatkuvaa kehitystä ja kasvua. Investoinnin kannattavuuslaskelmat auttavat hankintabudjetin, resursoinnin sekä aikataulun määrittämisessä.… Lue lisää »Työajanseuranta investointina – paljonko se voi säästää rahaa?

lappari ja puhelin

Miten onnistua työajanseurannan hankinnassa?

Oletko hankkimassa yrityksesi ihka ensimmäistä työajanseurantapalvelua vai harkitsetko palveluntarjoajan vaihtamista?Työajanseurantapalvelun hankintaan kannattaa käyttää jonkin verran aikaa, jotta palvelusta saataisiin mahdollisimman suuri hyöty yrityksellesi. Tämä artikkeli sisältää vinkkejä sopivan työajanseurantajärjestelmän hankkimiseen.… Lue lisää »Miten onnistua työajanseurannan hankinnassa?

tyokohderaportti lapparilla blogikoko

4 tapaa, joilla Navisystem-työajanseuranta helpottaa palkanmaksua

Palkanmaksuun liittyvät tehtävät voivat viedä tarpeettoman paljon arvokasta työaikaa ilman palkanmaksuun ja tuntikirjanpitoon erikoistunutta tietojärjestelmää. Yritys saa merkittävää kilpailuetua ja selvää säästöä, kun työmerkinnät tulevat kerralla järjestelmään oikein ja palkanmaksuun… Lue lisää »4 tapaa, joilla Navisystem-työajanseuranta helpottaa palkanmaksua