Ajankohtaista

Työajanseuranta rakennustyömaille

Kulunvalvonta rakennustyömaille

Työajanseuranta rakennustyömaille

Tuntuuko turhiin paperitöihin kuluvan liikaa kallista työaikaa? Haluaisitko hankkiutua eroon vanhanaikaisista tuntilapuista? Yrityksen kasvaessa paperitöiden määrä lisääntyy nopeasti, mikä muodostuu helposti isoksi taakaksi yrityksen hallintotyöntekijöille. Navisystem-työajanseuranta voi helpottaa rakennusyrityksen palkanmaksua ja laskutusta tuntuvasti. Asiakkaanamme on lukuisia erikokoisia rakennusyrityksiä, jotka ovat säästäneet rahaa palvelumme avulla.

Viisi etätyövinkkiä työntekijöille

Työskentely kotona

Moni yritys on joutunut tilanteeseen, jossa etätöiden järjestäminen työntekijöille on pakollista. Etätöiden tekeminen voi olla joko hyvin tehokasta tai tehotonta riippuen siitä, miten töiden tekeminen käytännössä organisoidaan. Etätöitä tehtäessä käytännön asioiden organisointi jää usein työntekijän itsensä vastuulle. Pienillä asioilla työnteon tehokkuus ja mukavuus nousee uudelle tasolle. Parhaimmillaan etätyöskentely voi olla huomattavasti toimistolla työskentelyä tehokkaampaa, kun hälinä ja muut häiriötekijät loistavat poissaolollaan.

Työajanseuranta etätyöhön

Työajanseuranta etätyöhön

Mobiili työajanseuranta on kätevä työkalu etätyöhön

Onko yrityksesi tarjoamassa työntekijöille mahdollisuutta etätyöhön? Mietitkö, miten työntekijöiden työtunteja kannattaisi seurata etätyötä tehtäessä? Näemme yleistyvän etätyön tulevaisuuden trendinä, minkä vuoksi haluamme tarjota helpon työajanseurantaratkaisun, joka sopii etätyön työajanseurantaan. Navisystem-työajanseuranta helpottaa erityisesti etätyöntekijöiden palkkojen maksamista ja töiden laskutusta.

Työajanseuranta tuntipankilla

työajanseuranta tuntipankilla

Mobiili työajanseuranta ja tuntipankki

Onko yrityksessänne käytössä liukuva työaika? Mietitkö, miten mobiili työajanseuranta selviytyy liukumakäsittelyistä? Liukuva työaika tuo lisää joustoa työntekoon ja palkanmaksuun. Navisystem-työajanseuranta tukee sekä liukuvaa työaikaa että tuntipankkia.

Mitä tuntipankilla tarkoitetaan ja mitä sen käytössä tulee huomioida?

Millä neljällä tavalla Navisystem-työajanseuranta­järjestelmä helpottaa palkanmaksua?

Palkanmaksun automatisointi tuo säästöjä yritykselle

Palkanmaksuun liittyvät tehtävät voivat viedä huomattavan osan yrityksen palkanlaskijan työajasta, jos se hoidetaan vanhanaikaisesti käsin. Prosessia voidaan kuitenkin tehostaa helposti nykyaikaisen työajanseurantajärjestelmän avulla. Automaatioratkaisut vähentävät tuntuvasti palkanmaksuun käytettäviä työtunteja, jolloin kaikki voivat käyttää aikaansa tuottavaan työhön. Palkanmaksuprosessin automatisointi voi säästää runsaasti rahaa ja antaa yritykselle kilpailuetua.

Miten nykyaikainen työajanseurantajärjestelmä voi helpottaa palkanmaksuprosessia?

 

Ei enää laskuttamattomia tunteja

Automatisoi laskutus Navicom työajanseurannan avulla

Jääkö yrityksessäsi laskuttamatta tehtyjä työtunteja?

Navicom tuntikirjauspalvelun avulla voitte pitää helposti huolta, että kaikki tehdyt työt tulevat varmasti laskutettua asiakkailtanne. Useilla asiakasyrityksillämme oli aikaisemmin ongelmana varmistaa, että kaikki tehdyt työtunnit varmasti tulevat laskutettua heidän asiakkailtaan. Tai laskutus tapahtui huomattavalla viivellä, joka puolestaan aiheutti kassavirtaongelmia. Kun he ovat ottaneet järjestelmämme käyttöönsä, laskutus on pysynyt ajan tasalla ja laskutus helpottunut huomattavasti. 

Yrityksen ajopäiväkirja ja verottaja

Navicom ajopäiväkirjan avulla huolentonta ajoa

Ajopäiväkirjan tarkoituksena on erottaa elinkeinotoiminnan ajot yksityisajoista. Yrityksen kannattaa pitää ajopäiväkirjaa sen kaikista ajoneuvoista. Ajoneuvoilla, joista on tehty ALV-vähennys, tulisi ajaa pelkästään työajoja. Ajoneuvo voidaan myös laskea kuuluvaksi yrityksen varallisuuteen vain, jos yli puolet sillä ajetuista vuosittaisista kilometreistä on työajoa. 

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.