EU:n tietosuoja-asetus (GDPR)

Meiltä saat GDPR-yhteensopivat työajanseurantapalvelut. 25.5.2018 tulee voimaan EU:n yleinen tietosuoja-asetus. Tietosuoja-asetuksen tarkoituksena on lisätä henkilötietojen käsittelyn avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä. Asetuksen mukaan henkilötietoja ovat kaikki ne tiedot, joista henkilö on tunnistettavissa. Tietosuoja-asetuksen säännökset koskevat sekä rekisterinpitäjää (Asiakkaamme) että tietojen käsittelijää (Navicom Oy). Käyttämällä meidän palveluitamme voitte varmistaa, että yrityksenne tuntikirjanpito tehdään lain vaatimien määritysten mukaan.
 

Navicom Oy:n Navisystem palvelu täyttää tietosuoja-asetuksen vaatimukset.

Navicom Oy:n tuottamat palvelut on suunniteltu siten, että niissä on huomioitu tietosuoja-asetuksen vaatimukset. Käyttäjäoikeudet määritellään aina siten, että käyttäjätietoihin pääsevät käsiksi ainoastaan sellaiset henkilöt, joilla on niihin oikeus. Järjestelmän käyttöoikeuksia voidaan määritellä helposti erilaisten roolien avulla.

Kiinnitämme erityistä huomiota myös järjestelmän tietoturvaan ja pidämme huolta, että tietoja ei pääse minkään ulkopuolisen tahon käsiin. Olemme aina pitäneet tärkeänä, että tietoja ei välitetä minkään ulkopuolisen palveluntarjoajan kautta. Palvelussamme käytettävät ajoneuvoseurantalalaitteet ovat kotimaisia ja lähettävät tietoa ainoastaan meidän omaan järjestelmäämme. Tuotamme palvelun pilvipalveluna, johon käyttäjät ottavat yhteyttä SSL-suojausta käyttäen. Käyttämämme palvelin ja varmuuskopiointiratkaisumme täyttävät myös tietosuoja-asetuksen vaatimukset.
 

Helppo käyttöönotto

Yleisimpiä järjestelmäämme tallennettavia tietoja ovat mm. työntekijöiden henkilötiedot, työaikamerkinnät ja ajoneuvojen ajopäiväkirjat. Navicom palveluiden käyttöönoton yhteydessä saatte meiltä dokumentin, jossa kerrotaan mitä tietoja palveluihimme tallennetaan ja kuka niitä hallinnoi. Kun yrityksellänne on tiedossa mitä kaikkea tietoa tallennetaan ja miten niitä hallinnoidaan, täytätte oman osoitusvelvollisuutenne tietosuoja-aseteuksen osalta.
 

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.