Siirry suoraan sisältöön

GPS-paikantimet ajoneuvoihin

Edullinen ja luotettava ajoneuvoseuranta- ja ajopäiväkirjapalvelu.
Testaa veloituksetta vaikka heti!

Uusi logo nelio 1700px

GPS-paikantimet ajoneuvoihin

Edullinen ja luotettava ajoneuvoseuranta- ja ajopäiväkirjapalvelu

GPS-paikantimella voit luotettavasti seurata yrityksesi ajoneuvojen tai työkoneiden liikkeitä. Monipuolisessa laitevalikoimassamme on laitteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä saat juuri teidän tarpeisiinne sopivan laitteen haluamallanne asennustavalla tai lisäominaisuuksilla.

Useita Navicomin käyttämiä paikantimia ryhmäkuvassa


Olemme valinneet paikanninvalikoimaamme vain sellaisia laitteita, jotka läpäisevät tarkat laatuvaatimuksemme. Valikoimassamme on myös kotimaisia laitteita. Suurin osa laitteistamme on asennettavissa itse. Kiinteästi asennettaville laitteille järjestämme tarvittaessa asennukset edullisesti ympäri Suomen.

Ota yhteyttä


  Miksi valita Navicom?

  Luotettavuus
  Olemme tarjonneet sähköinen ajopäiväkirja- sekä ajoneuvoseurantapalveluita jo vuodesta 2009, minkä aikana suomalaisen yrityskentän tarpeet ovat tulleet meille tutuiksi.

  Asiantuntijuus
  Palvelun laadun takaavat moderni ohjelmistomme, markkinoiden parhaimmistoon kuuluva GPS-paikanninlaitteisto sekä kokenut henkilökuntamme.

  Käyttäjäystävällisyys
  Meille on tärkeintä, että yleisimmin käytetyt ominaisuudet löytyvät mahdollisimman nopeasti. Vähemmän käytetyt ominaisuudet on jätetty kokonaan pois ohjelmistosta.

  GPS-paikantimet ajoneuvoihin ja koneisiin

  Kiintea paikannin sulakerasiaan 1000x750 1

  Kiinteästi asennettava sulakerasiaan

  Paikantimen ns. kiinteä asennus: plus, miinus ja herätevirta. Mahdollisuus piilottaa paikannin ajoneuvoon siten, että esimerkiksi varkaiden on sitä erittäin vaikea löytää. Tälle laitteelle on tarjolla asennuspalvelu.

  Kiintea paikannin akkuun 1000x750 1

  Itse asennettava, akun napoihin

  Säästä asennuskustannuksissa asenna paikannin itse. Kytke konepellin alle suoraan akun napoihin ja kiinnitä tarralla akkuun. IP65-pöly- ja vesisuojattu paikanninmalli.

  OBD paikannin 1000x750 1

  Itse asennettava OBD-liitäntään

  Ajoneuvon OBD-liitäntään kytkettävä GPS-paikannin. Laite on helppo asentaa ja irrottaa. Voit tarkistaa ajoneuvokalustosi OBD-liitännän sijainnin esimerkiksi tältä sivustolta (ei sisällä kaikkia automalleja).

  Tupakansytytin paikannin 1000x750 1

  Itse asennettava tupakansytyttimeen

  Tupakansytytinmalli on erittäin helppo kytkeä ja irrottaa. Sopii parhaiten työntekijän henkilökohtaisen ajoneuvon seurantaan. Tarvittaessa toimitamme myös tupakansytytinhaarottimen on/off -painikkeilla. Saatavilla myös USB-adapteri.

  Kiintea koteloitu paikannin 1000x750 1

  Kiinteästi asennettava, kosteussuojattu

  IP67 -pöly- ja vesisuojattu paikanninmalli soveltuu kosteisiin asennuspaikkoihin, esim. työkoneisiin. Paikantimen ns. kiinteä asennus: plus, miinus ja herätevirta. Mahdollisuus piilottaa paikannin siten, että esimerkiksi varkaiden on sitä vaikea löytää.

  Navisystem 2 1

  Kattavat lisäpalvelumahdollisuudet

  Ajotilan valinta
  Kuljettajatunnistautuminen
  Matkalaskut
  Mobiili työajanseuranta
  Hälytykset
  Äänisummeri

  Ota yhteyttä!

  Sopii myös sähköautoihin

  Valikoimastamme löydät myös sähköautoihin soveltuvat paikanninmallit. Useimpiin sähköautomalleihin voidaan kytkeä tupakansytytinliitäntäinen laite tai OBD-laite. Kysy lisää jos olet kiinnostunut kiinteästi asennettavan laitteen asennuksesta sähköautoon.

  Ajoneuvoseurannan perusominaisuudet

  • Verottajan hyväksymä sähköinen ajoneuvon ajopäiväkirja
  • Käyttöaste- ja kuljettajatiedot
  • Nopeuksien seuranta
  • Jänniteseuranta

  GPS-paikantimien paikannustiheys on 1-15 sekuntia riippuen käyttötarkoituksesta.

  Paikannin kädessä

  Hyvia kokemuksia tyoajanseurannasta
  Tiesitkö, että sähköinen ajopäiväkirja on parhaimmillaan edullinen ’vakuutus’ veroseuraamuksia vastaan
  ajoneuvoilla ajettavien yksityisajojen tapauksissa.

  GPS-paikantimilla on ikuinen toimivuustakuu

  Olemme valinneet paikanninvalikoimaamme vain sellaisia laitteita, jotka läpäisevät tarkat laatuvaatimuksemme. Valikoimassamme on myös kotimaisia laitteita. Voitte olla varmoja, että laitteemme toimivat kaikissa olosuhteissa ja Suomen talvessa.

  Toimitamme teille uuden ajoneuvopaikantimen veloituksetta tilalle, mikäli paikannin lakkaa toimimasta! Laitteita ei myydä erikseen, vaan kuukausimaksullisen palvelun hintaan sisältyy aina verkkopalvelun käyttöoikeus.

  Lue lisää sähköinen ajopäiväkirja- sekä ajoneuvoseurantapalveluista

  Katso myös

  Ajopäiväkirja kuvake

  Sähköinen
  ajopäiväkirja

  Ajoneuvoseurannan avulla keräät ajopäiväkirjat automaattisesti ja ilman käsityötä. Autoon asennettava GPS-paikannin tallentaa kaikki ajot automaattisesti ajopäiväkirjaan.

  ajoneuvoseurannan karttanakyma

  Reaaliaikainen paikkatieto

  Ajoneuvoseurannan avulla tiedät aina missä yrityksesi ajoneuvot liikkuvat. Karttanäkymästä voit tarkastella ajoneuvojen sijaintia reaaliajassa, mikä vähentää turhaa soittelua.

  Mies autossa. Työajanseuranta ajoneuvossa -kuvake

  Työajanseuranta ajoneuvossa

  Ajoneuvoseurantaan voidaan helposti yhdistää työajanseuranta. Palvelu toimii saumattomasti yhdessä ajoneuvoseurannan kanssa ja ajot liitetään suoraan työaikakirjauksiin.