Palvelumme soveltuu moniin eri ympäristöihin

 

Palveluamme käytetään sadoissa kohteissa ympäri Suomea sekä ulkomailla. Palvelumme soveltuvat useisiin erilaisiin käyttötarkoituksiin. Teemme aina yrityksesi tarpeiden mukaisen palvelukokonaisuuden.

Ota yhteyttä myyntiimme, niin kerromme lisää!

Hyviä kokemuksia työajanseurannasta ja ajoneuvoseurannasta

Työajanseuranta ajoneuvolaitteilla

Ajoneuvoseuranta yhdistettynä ajoneuvokirjautumiseen auttaa yrityksesi päivittäisissä rutiineissa.
 "Navicom Oy:n palveluiden avulla keräämme helposti ajoneuvoissa tehdyt työtunnit ja voimme jaotella erikseen ajot, tauot ja lastaukset sekä purut. Laite jopa osaa vaihtaa työtilaa automaattisesti, kun työntekijä lähtee ajoon."

Lue lisää ajoneuvoseurannasta

Työajanseuranta kännykällä

Vaihtuvissa työkohteissa tuntimerkinnät on helpointa tehdä kännykällä.Helpottunut työajanseuranta mahdollistaa työn tehostamisen ja tuo heti selvää säästöä.
 "Navicom Oy:n kännykkäjärjestelmällä saamme työkohteiden ja eri työvaiheiden työtunnit reaaliaikaisesti käyttöömme. Palvelun käyttöönoton jälkeen laskutuksemme on tehostunut ja työntekijöiden tuntikirjanpito helpottunut huomattavasti."

Lue lisää työajanseurannasta

Projektinhallinta

Kännykkäohjelmiston avulla tietojenvälitys on helppoa.
 "Kun saamme uuden työtehtävän, lisään tehtävän tiedot järjestelmään. Työntekijät saavat tekstiviestin uudesta työstä ja voivat tarkistaa lisätiedot kännykän avulla. Samalla he voivat ladata tehtävään liitetyt tekniset piirrustukset suoraan järjstelmästä." ,

Lue lisää kännykkäpohjaisesta työajanseurannasta

Työmaan tiedot

Navicom työajanseurannan avulla työtiedot ovat aina ajan tasalla.
"Saamme työmaan verotiedot suoraan veronumero.fi:n työmaarekisteriin Navicomin järjestelmästä. Isommilla työmailla käytämme leimauslaitetta ja pienemmillä työntekijät merkitsevät tunnit kännykällä."

Lue lisää verotietojen automaattisesta keräämisestä 

Reaaliaikaiset tiedot

Kaikki tiedot päivittyvät järjestelmään reaaliaikaisesti.
"Näemme ajoneuvojen sijainnit reaaliaikaisesti joka on helpottanut työnohjausta huomattavasti. Olemme olleet myös tyytyväisiä laitteistoon, ne ovat toimineet kovissa pakkasissa ja kaikki tiedot ovat tulleet talteen, vaikka kännykkäverkoissa olisi ollut ongelmia"  

Lue lisää suomalaisvalmisteisista ajoneuvolaitteistamme

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.