Siirry suoraan sisältöön

Lisätietoa meistä

Vuodesta 2009

Kotimainen palveluntarjoaja

Paikkansa pitäviä palveluita

Kokonaisvaltaisia ratkaisuja

Helppoa, mutta monipuolista

Tarvitsetpa yksittäisen ajoneuvon seurantapalvelun tai sitten vaikka isompaan konserniin työnohjauksen, palkanlaskun ja laskutuksen palveluita, me tarjoamme aina juuri teidän tarpeisiinne sopivan kokonaisratkaisun.

Vahvuutemme

Miksi valita meidät?

Meidät kannattaa valita mikäli arvostat seuraavia asioita:

  • Huippuluokan räätälöitävyys. Pystymme tarjoamaan palveluita erilaisille asiakkailla ja erilaisiin tarpeisiin. Integraatiot onnistuvat lähes minkä tahansa yhteistyökumppanin järjestelmiin.
  • Asiantuntijuus. Olemme työskennelleet vuodesta 2009 asti seuranta- ja työnohjauspalveluiden kanssa. Kokeneet myyjämme avustavat sopivan ratkaisun löytämisessä.
  • Tietoturva. Meidän kanssa toimiessasi voit olla varma, että yrityksesi tiedot ovat turvassa.
  • Liikkuvaan työhön kehitetyt kokonaisratkaisut. Kehittämämme ratkaisut on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työhön. Palvelumme yhdistyvät toisiinsa saumattomasti.
  • Käyttäjälähtöisyys. Palvelun helppokäyttöisyys on meille erittäin tärkeää. Käytännössä kaikki uudet ominaisuutemme kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta.
suomen lippu pystykuva2

Luotettava laitteisto

Laitteistojen luotettavuus on meille erittäin tärkeää. Mahdolliset laitehäiriöt aiheuttavat aina ylimääräistä työtä ja vievät tehokasta työaikaa kaikilta. Sen takia käytämme pääosin kotimaisia, markkinoiden luotettavimpia laitteita palveluissamme.

Käyttötuki

Mahdollisissa ongelmatilanteissa autamme aina välittömästi. Tarjoamme tukea puhelimitse tai sähköpostin kautta.

Integraatiot

Monipuoliset rajapinnat mahdollistavat vaivattoman tiedon siirron esimerkiksi palkanlaskenta-, laskutus- ja projektinhallintaohjelmistoihin.

Toimivuustakuu

Mikäli laite kuitenkin vikaantuu sopimusaikana, lupaamme vaihtaa laitteen uuteen toimivaan veloituksetta mahdollisimman nopeasti.

Kotimaisuus

Palvelumme on kehitetty suomalaisille asiakkaille Suomessa. Kotimaisuus on meille erittäin tärkeää ja suosimme erityisesti suomalaisia yhteiskumppaneita toiminnassamme.

Käyttäjälähtöisyys

Vahvuutenamme on asiakkaiden kuunteleminen kehityksessä. Käytännössä kaikki uudet ominaisuutemme on rakennettu asiakaspalautteiden pohjalta. Kehitämme mielellämme järjestelmäämme paremmin kaikkia asiakkaitamme palvelevaksi.

Miksi valita meidät?

Helposti muokattava palvelu

Jokaisella yrityksellä on vähän toisistaan poikkeavat toimintaympäristöt ja tarpeet tietojärjestelmille. Sen takia olemme aina pitäneet huolta, että palvelumme ovat monipuolisia ja helposti muokattavissa asetusten kautta aina asiakaskohtaisia tarpeita vastaavaksi.

Muokattava työajanseuranta

Miksi valita meidät?

Valmis käyttöympäristö sovitettuna tarpeisiinne

Ota yhteyttä, niin teemme veloituksettoman tarvekartoituksen ja tarjoamme juuri teidän yritykseen sopivan palvelukokonaisuuden!

tai soita meille 010 212 0040

asiakaspalvelu 700px