Siirry suoraan sisältöön

Helppokäyttöinen kulunvalvonta toimistoon

Uusi logo nelio 1700px

Helppo käyttöönotto

Kotimainen kulunvalvontalaite toimistoon

Tarvitsetko helpon tavan kerätä toimiston tai muun toimipisteen työntekijöiden työtunnit talteen? Navisystem Office palvelu sisältää käyttövalmiin leimauslaitteen, kirjautumislätkät ja helppokäyttöisen selainpohjaisen ohjelmiston kirjausten tarkastelua ja hyväksymistä varten. Palvelun kautta saat helposti työkohde- ja projektiraportit. Leimaustiedot voidaan välittää TES-tulkittuina suoraan palkanlaskentaohjelmistoon.

Inopticsin valmistama kellokorttilaite on kestävä ja helppokäyttöinen. Sen takia niitä käytetäänkin ympäri Suomea lukemattomissa toimistoissa ja työmailla.

Työkohderaportti tietokoneella.

Ota yhteyttä


  Kulunvalvontapalvelun ominaisuudet

  Mobiilipalvelu työkirjausten tarkastelua varten. Työntekijät voivat tarkastella merkintöjään mobiilipalvelusta. Tarvittaessa voidaan antaa myös oikeudet muokata tietoja ja tehdä mobiilikirjauksia.

  Laadukas ja varmatoiminen laite. Pöly- ja kosteussuojattu Inoptics-leimauslaite on Suomessa yksi eniten käytettyjä kirjauslaitteita. Sisäinen muistin ja akun ansiosta lyhyet sähkö- tai verkkokatkokset eivät pysäytä laitteen toimintaa.

  Erittäin helppo käyttöönotto. Kytke vain virtakaapeli pistorasiaan ja laite on valmis vastaanottamaan kirjauksia. Kirjaustiedot lähetetään verkkopalveluun mobiiliverkon kautta. SIM-kortti ja liittymämaksu sisältyvät aina palvelun hintaan. Laitetta ei siis tarvitse kytkeä erikseen verkkoon. Selainpohjaisen palvelumme ansiosta raportteja voidaan tarkastella missä tahansa tietokoneella tai mobiililaitteella. Ei ohjelmistoasennuksia.

  TES-tulkinnat työkirjauksille palkanlaskentaa varten. Yritykselle määriteltyjen palkanlaskusääntöjen avulla ohjelmisto laskee automaattisesti erilaiset palkanlisät. Eri työntekijä- tai TES-ryhmille voidaan määritellä laskentasäännöt erikseen.

  Työkirjausten vienti palkanlaskentaan. TES-tulkittujen kirjausten suora siirto palkkaohjelmistoon säästää työaikaa ja vähentää käsityöstä aiheutuvia virheitä. Palvelumme on yhteensopiva yleisimpien palkkaohjelmistojen kanssa ja tarvittaessa rakennamme palkkaviennin käyttämääsi palkkaohjelmistoon. Kysy lisää!

  Liukumat. Reaaliaikainen liukumasaldo näkyy hallintokäyttäjälle ja työntekijälle itselleen. Käyttäjäryhmille voidaan määritellä erikseen liukuma-asetukset. Asetuksien kautta on mahdollista käyttää myös työaikaleikkuria ja tasaustilejä.

  Toimivuustakuu. Mikäli laite vikaantuu, toimitamme uuden leimauslaitteen tilalle.

  Helppokäyttöinen laite

  Varmatoiminen Inoptics-kulunvalvontalaite, käytössä tuhansilla työmailla

  • Selkeät äänimerkit sisään- ja ulosleimauksista
  • Voidaan tarvittaessa erotella eri työtiloja tai palkanmaksun perusteita
  • Sisältää oman datayhteyden
  • Helppo asennus, vain virtajohto seinään ja kellokorttilaite on toimintavalmis!
  • Varmatoiminen Inoptics-kulunvalvontalaite, käytössä tuhansilla työkohteissa
  Leimaus kulunvalvontalaitteelle NFC-lätkällä.

  Tiedot automaattisesti TES-tulkittuina palkanmaksuun

  Olemme toteuttaneet lukuisia rajapintoja eri palkanlaskujärjestelmiin. Navicom työajanseurantajärjestelmän avulla säästät aikaa ja palkat maksetaan oikein.

  Hinta alkaen 59 €/kk

  Toimivuustakuu

  Käyttämämme kulunvalvontalaite on kotimaisen Inopticsin valmistama ja suunniteltu toimimaan luotettavasti myös työmaaolosuhteissa. Tarjoammekin täyden toimivuustakuun ja lähetämme aina uuden laitteen veloituksetta tilalle, jos laitteeseen sattuisi tulemaan toimintaongelmia.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää laitteesta ja palvelustamme!

  Kulunvalvonta laatikko

  Katso myös

  Työajanseuranta kännykällä

  Monipuolisin vaihtoehto tuntikirjanpitoon ja työn lisätietojen tallentamiseen ja välittämiseen. Palvelunäkymät mukautuvat käyttäjäryhmittäin

  kulunvalvontaleimausvalttikortti 1

  Kulunvalvonta työmaalle

  Kulunvalvonta työmaalle, toimistoon tai tuotantotiloihin. Toimintavarma laite kaikkiin käyttötarkoituksiin. Tuki NFC-lätkille ja Valttikorteille. Erittäin helppo käyttöönotto

  womanlaptop

  Palkkojen hyväksyntä ja tietoviennit

  Kirjaa, tarkista ja hyväksy työtunnit sekä tulkitse työajat Navisystem-työajanseurantajärjestelmässä. Avoin API-rajapinta mahdollistaa palkka-aineiston viennin järjestelmään kuin järjestelmään.