Helppokäyttöinen kulunvalvonta työmaalle

Navicom Oy

Helppo käyttöönotto

Kotimainen kulunvalvontalaite työmaalle

Kulunvalvontapalvelun avulla keräät helposti ja automaattisesti tiedot työmailla työskentelevistä työntekijöistä. Leimaukset kellokorttilaitteelle tehdään tunnistelätkällä (NFC) tai Valttikortilla. Järjestelmästä saadaan kattavat työkohde- ja projektiraportit sekä selkeät tuntiraportit. Luotettavan kellokorttilaitteen käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Valttikorttituki ja kulkutietojen automaattinen välitys tekevät palkanmaksusta ja kulkutietojen keräämisestä mahdollisimman helppoa yrittäjälle.

Kulunvalvontalaite on kestävä ja helppokäyttöinen. Laitemalli on yksi Suomen eniten käytetyistä ja sen voit bongata niin työmailta kuin toimistoistakin. Laite on IP66 suojattu, joten sitä voidaan käyttää huoletta myös haastavammissakin olosuhteissa ja ulkona. Leimaus tapahtuu lätkillä tai kulkukortilla, joten kirjautuminen onnistuu vaikka hanskat kädessä.

Ota yhteyttä


  Kulunvalvontapalvelun ominaisuudet

  • Tuki Valttikortille. Kirjautuminen Valttikortilla tai työntekijäkohtaisella tunnistelätkällä. Jos työntekijä kirjautuu Valttikortilla, käyttäjä luodaan järjestelmään automaattisesti.
  • Reaaliaikaiset työntekijätiedot. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti reaaliajassa Navisystemiin datayhteyden kautta.
  • Työmaan työntekijätiedot automaattisesti verottajalle. Kulkutiedot voidaan lähettää automaattisesti verottajan Ilmoitin.fi-palveluun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalveluun. Lue lisää
  • Työkohderaportit ja työntekijöiden tuntiraportit.
  • Helppo käyttöönotto, voidaan asentaa ulos. Kytke vain töpseli seinään ja laite on käyttövalmis. Vesi ja pölysuojauksen ansiosta laite voidaan asentaa vaikka ulos.
  • Mobiilituki. Palvelun hintaan sisältyy mobiilisovelluksen käyttöoikeus. Työntekijä voi tarkistaa leimaukset mobiilipalvelusta. Mobiilipalvelun näkymät voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti.
  • Sisäinen akku. Akku varmistaa laitteen toiminnan sähkökatkojen aikana.

  Hinta alkaen 59e/kk

  Toimivuustakuu

  Käyttämämme kulunvalvontalaite on kotimaisen Inopticsin valmistama ja suunniteltu toimimaan luotettavasti myös työmaaolosuhteissa. Tarjoammekin täyden toimivuustakuun ja lähetämme aina uuden laitteen veloituksetta tilalle, jos laitteeseen sattuisi tulemaan toimintaongelmia.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää laitteesta ja palvelustamme!

  Kulunvalvontapalvelu laatikko
  verovastuu group

  Kulkutietojen vienti verottajalle

  Kulkutietojen vienti verottajalle muutamalla klikkauksella verottajan oman Ilmoitin.fi-palvelun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalvelun kautta.

  Lue lisää

  image 9

  Työajanseuranta kännykällä

  Monipuolisin vaihtoehto erilaisten lisätietojen välittämiseen. TES-tulkinnat ja työnvälitys yms.

  Lue lisää

  Leimauslaite työajanseurantaan

  Kulunvalvonta toimistoon

  Helppokäyttöinen kulunvalvonta toimistoon. Tuntitiedot TES-tulkittuna palkanlaskentaan.

  Lue lisää