Siirry suoraan sisältöön

Helppokäyttöinen kulunvalvonta työmaalle

Uusi logo nelio 1700px

Helppo käyttöönotto

Kotimainen kulunvalvontalaite työmaalle

Kulunvalvontapalvelun avulla keräät helposti ja automaattisesti tiedot työmailla työskentelevistä työntekijöistä. Leimaukset kellokorttilaitteelle tehdään tunnistelätkällä (NFC) tai Valttikortilla. Järjestelmästä saadaan kattavat työkohde- ja projektiraportit sekä selkeät tuntiraportit. Luotettavan kellokorttilaitteen käyttöönotto on erittäin yksinkertaista. Valttikorttituki ja kulkutietojen automaattinen välitys tekevät palkanmaksusta ja kulkutietojen keräämisestä mahdollisimman helppoa yrittäjälle.

Kulunvalvontalaite on kestävä ja helppokäyttöinen. Laitemalli on yksi Suomen eniten käytetyistä ja sen voit bongata niin työmailta kuin toimistoistakin. Laite on IP66 suojattu, joten sitä voidaan käyttää huoletta myös haastavammissakin olosuhteissa ja ulkona. Leimaus tapahtuu lätkillä tai kulkukortilla, joten kirjautuminen onnistuu vaikka hanskat kädessä.

Ota yhteyttä


  Kulunvalvontapalvelun ominaisuudet

  Tuki Valttikortille. Kirjautuminen Valttikortilla tai työntekijäkohtaisella tunnistelätkällä. Jos työntekijä kirjautuu Valttikortilla, käyttäjä luodaan järjestelmään automaattisesti.

  Reaaliaikaiset työntekijätiedot. Kirjaukset siirtyvät automaattisesti reaaliajassa Navisystemiin datayhteyden kautta.

  Työkohderaportit ja työntekijöiden tuntiraportit.

  Helppo käyttöönotto, voidaan asentaa ulos. Kytke vain töpseli seinään ja laite on käyttövalmis. Vesi ja pölysuojauksen ansiosta laite voidaan asentaa vaikka ulos.

  Mobiilituki. Palvelun hintaan sisältyy mobiilisovelluksen käyttöoikeus. Työntekijä voi tarkistaa leimaukset mobiilipalvelusta. Mobiilipalvelun näkymät voidaan räätälöidä yrityskohtaisesti.

  Sisäinen akku. Akku varmistaa laitteen toiminnan sähkökatkojen aikana.

  Työmaan työntekijätiedot automaattisesti verottajalle. Kulkutiedot voidaan lähettää automaattisesti verottajan Ilmoitin.fi-palveluun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalveluun.

  Lue lisää työntekijätietojen ilmoittamisesta

  Hinta alkaen 59 €/kk

  Toimivuustakuu

  Käyttämämme kulunvalvontalaite on kotimaisen Inopticsin valmistama ja suunniteltu toimimaan luotettavasti myös työmaaolosuhteissa. Tarjoammekin täyden toimivuustakuun ja lähetämme aina uuden laitteen veloituksetta tilalle, jos laitteeseen sattuisi tulemaan toimintaongelmia.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää laitteesta ja palvelustamme!

  Kulunvalvonta laatikko
  Vero ja Vastuu Group logot

  Kulkutietojen vienti verottajalle

  Kulkutietojen vienti verottajalle muutamalla klikkauksella verottajan omaan Ilmoitin.fi-palvelun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalvelun kautta.

  Työajanseuranta kännykällä. Kuvake.

  Työajanseuranta kännykällä

  Monipuolisin vaihtoehto erilaisten lisätietojen välittämiseen. Kaikkiin älypuhelimiin. TES-tulkinnat ja työnvälitys yms.

  kulunvalvontalaite linkkikuva

  Kulunvalvonta toimistoon

  Helppokäyttöinen kulunvalvontalaite toimistoon. Kirjautuminen tunnistelätkällä. Tuntitiedot TES-tulkittuna palkanlaskentaan.