Ei enää laskuttamattomia tunteja

Automatisoi laskutus Navicom työajanseurannan avulla

Jääkö yrityksessäsi laskuttamatta tehtyjä työtunteja?

Navicom tuntikirjauspalvelun avulla voitte pitää helposti huolta, että kaikki tehdyt työt tulevat varmasti laskutettua asiakkailtanne. Useilla asiakasyrityksillämme oli aikaisemmin ongelmana varmistaa, että kaikki tehdyt työtunnit varmasti tulevat laskutettua heidän asiakkailtaan. Tai laskutus tapahtui huomattavalla viivellä, joka puolestaan aiheutti kassavirtaongelmia. Kun he ovat ottaneet järjestelmämme käyttöönsä, laskutus on pysynyt ajan tasalla ja laskutus helpottunut huomattavasti. 

Kun työntekijät merkitsevät tunnit heti kännyköillään, kirjautuu järjestelmään tiedot palkanmaksua ja laskutusta varten. Tämän jälkeen toimistolla on helppo tarkastella asiakas- / työkohdekohtaisia raportteja ja tallentaa niistä kopiot laskutuksen liitteeksi. Riippuen laskutusehdoistanne, voitte samalla pyöristää laskutettavat tunnit (esim laskutus alkavalta tunnilta). Samalla tunnit merkitään laskutetuiksi ja näin pysytte helposti ajan tasalla siitä missä työkohteissa on laskuttamattomia tunteja ja mitkä ovat laskutettuina.

Ota yhteyttä ja testaa itse! Tarvittaessa asiantuntijamme esittelevät järjestelmäämme ja tekevät juuri teidän tarpeisiinne sopivat asetukset valmiiksi.

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.