Siirry suoraan sisältöön

Liukuva työaika

Liukuva työaika käyttöön työntekijöille.

Uusi logo nelio 1700px

Liukuva työaika

Navisystem tukee liukuvaa työaikaa. Liukumasaldo elää käyttäjän työskentelyn mukaisesti. Jos käyttäjä tekee päivän aikana enemmän tunteja kuin normaali työaika on, saldo kasvaa. Ja vastaavasti saldo vähenee mikäli päivän työaika alittaa normaalin työajan. Käyttäjä näkee mobiilipalvelun kautta oman muuttuvan liukumasaldonsa. Hallintokäyttäjä voi tarkastella kaikkien käyttäjien saldoja hallinnointinäkymän kautta.

 • Räätälöitävät liukuma-asetukset. Liukuma-asetukset voidaan määrittää työntekijäryhmille erikseen. Työehtosopimukseen sisältyvät tai erikseen sovitut erikoistapaukset, kuten arkipyhät ja ylityöt, voidaan ottaa huomioon laskennassa.
 • Liukumasaldon rajat. Liukumasaldolle voidaan asettaa ylärajat ja alarajat, joiden lähestyessä käyttäjälle näytetään varoituksia.
 • Liukumapoissaolot. Navisystem tukee liukumapoissaoloja. Liukumasaldoa voidaan käyttää vapaisiin jos yritys sallii tämän työntekijöilleen.
 • Saldojen tarkastelu keskitetyn hallinnointinäkymän kautta. Hallintokäyttäjä voi tarkastella kaikkien käyttäjien liukumasaldoja hallinnointinäkymän kautta.
 • Liukumasaldon muutoshistoria. Käyttäjä voi tarkastella verkkopalvelun kautta päiväkohtaisesti, miten saldo on kehittynyt. Myös hallintokäyttäjä näkee käyttäjien liukumasaldon muutoshistorian.
Mobiili työajanseurantapalvelussa näkyy liukumasaldo.

Ota yhteyttä


  Toimiva kokonaisuus

  Joustava ja helposti räätälöitävä palvelu

  Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä palveluidemme joustavuuteen, eri tuntikirjaustapoja voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti.

  asiakaspalvelu 700px

  Käyttööotto päivässä

  Käyttöönotto ja asiakaspalvelu

  Järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön jopa yhdessä päivässä. Autamme mielellämme asiakkaitamme järjestelmän käytössä ja käyttöönotossa. Asiantuntijamme haluavat palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti ja kiirehtimättä. Voit lukea lisää käyttötuestamme täältä.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käyttöönotosta ja saat testitunnukset kokeiltavaksi!

  nainen katsoo puhelinta scaled

  Katso myös

  mobiili tyoajanseuranta linkkikuva

  Työajanseuranta kännykällä

  Monipuolisin vaihtoehto erilaisten lisätietojen välittämiseen. TES-tulkinnat ja työnvälitys yms..

  ajopaivakirja verottajalle 1200 oikea kuvasuhde koko 1

  Työajanseuranta ajoneuvossa

  Erottelee tiedot ajoista ja kuljettajasta sekä muodostaa palkka-aineiston automaattisesti.

  kulunvalvontalaite linkkikuva

  Työajanseuranta kellokorttilaitteella

  Kulunvalvonta työmaalle, toimistoon tai tuotantotiloihin. Toimintavarma laite kaikkiin käyttötarkoituksiin.