Siirry suoraan sisältöön

Mobiili työajanseuranta

Tuntikirjaukset missä tahansa

Uusi logo nelio 1700px

Kirjaa tunnit missä tahansa helposti ja nopeasti

Mobiili työajanseuranta

Mobiili työajanseurannan avulla tuntikirjaukset on mahdollista tehdä missä vain. Navisystem-työaikasovelluksen avulla työntekijä voi helposti merkitä tuntinsa itse mobiililaitteellaan.  Sähköiset tuntikirjaukset säästävät rahaa palkanmaksussa ja laskutuksessa. Työtunteja ei jää enää laskuttamatta ja palkat saadaan maksuun aina ajallaan. Mobiili työajanseuranta on helppo ottaa käyttöön ja palvelu toimii kaikilla älylaitteilla ja kännyköillä merkistä riippumatta.

Navisystem-työaikakirjauksen ominaisuudet

Työajanseuranta mobiililaitteella.

Kaksi tapaa tehdä työaikakirjaukset mobiililaitteella. Kirjaukset töiden alkaessa ja loppuessa, järjestelmä laskee työajan. Toinen vaihtoehto on kirjata työt palveluun jälkikäteen.

Helposti räätälöitävät näkymät. Näkymät voidaan muokata juuri sinun yrityksellesi sopiviksi, jolloin sovelluksen käyttö on helppo omaksua.

Käyttöönotto alle minuutissa. Mobiilisovelluksemme on toteutettu modernilla Web-sovelluksella, joka asentuu yhdellä klikkauksella. Ei sovelluslatauksia tai erillisiä päivityksiä. Sovellus toimii kaikilla nykyaikaisilla älymobiililaitteilla (Android ja iPhone).

Työkohde ja tehtäväerottelut. Erittele tehdyt työt työkohteille ja tehtäville.

Suoritteet ja liitetiedostot. Suoritemerkintöjen avulla on helppo merkitä palkanlisät, kulukorvaukset ja materiaalit. Liitä kohteeseen kuvia ja muita tiedostoja. Esim. kuitit ja pohjapiirrokset voidaan tallentaa suoraan työlle.

Raportit palkanmaksuun ja laskutukseen. Selkeät palkanmaksuun ja laskutukseen sopivat raportit voidaan luoda järjestelmässä kätevästi muutamalla klikkauksella.

Paikkatietopalvelu. Sisään- ja uloskirjautumisista voidaan kerätä paikkatieto. Näet missä tuntimerkinnät ovat tehty ja voit tarvittaessa rajoittaa merkintöjen teon työkohteiden sijainteihin.

Navisystem-verkkopalvelu tietokoneella ja mobiilipalvelu puhelimella.

Ota yhteyttä


  Lisää hyötyä työajanseurannasta

  • Työn ohjaus
  • Työn ohjaus –ominaisuudet tuovat tehoa tiedonkulkuun. Työntekijät saavat yksityiskohtaiset tiedot töistä omaan mobiililaitteeseen. Työn johto pystyy seuraamaan töiden etenemistä reaaliajassa.
  • Lue lisää
  • Rajapinnat
  • Rajapinnat palkanmaksuun, laskutukseen tai toiminnanohjaukseen.
  • Lue lisää

  • Liukuva työaika
  • Anna työntekijöille mahdollisuus liukuvaan työaikaan. Ylitöiden laskenta tekee palkanmaksusta ja laskutuksesta helppoa.
  • Lue lisää
  • Palkkatulkinnat työmerkinnöille
  • TES-tulkinnat työmerkinnöille palkanlaskentaa varten. Automaattiset palkkakäsittelyt eri työntekijäryhmille. Laskusääntöjen avulla järjestelmä osaa ottaa huomioon automaattisesti esim. ilta- ja viikonloppulisät sekä ylityöt.
  • Lue lisää

  Kokeile 30 päivää maksutta tai tilaa etäesittely!

  Testaa palvelun sopivuus omiin tarpeisiisi , voit testata ohjelmistoa halutessasi veloituksetta ja ilman sitoumuksia.

  Varaa ilmainen etäesittely, jossa voimme yhdessä käydä läpi yrityksenne tarpeet ja esitellä järjestelmän toimintaa henkilökohtaisesti. Kysy lisää myynnistä!

  Työajanseurannan vaihtoehtoiset kirjaustavat: mobiililaite, kellokorttilaite, työajanseuranta autossa.

  Monipuoliset tuntikirjaustavat

  Mobiilin työajanseurannan lisäksi tunteja voidaan kirjata ajoneuvolaitteilla tai erillisillä kulunvalvontalaitteilla. Kaikkia kirjaustapoja voidaan käyttää erikseen tai yhdessä.

  Työnohjaus -kuvake

  Työnohjaus ja työajanseuranta

  Työnohjauksen avulla tietojen välitys kentällä ja kentän sekä toimiston välillä helpottuvat. Samalla voidaan varmistua, että työt tulevat tehtyä ajallaan.

  Palkanmaksu- ja rajapinnat -kuvake

  Palkanmaksu- ja laskutusrajapinnat

  Navisystem-palveluun voidaan liittää monia eri järjestelmiä modernien rajapintojen kautta. Esimerkiksi työkirjaukset voidaan viedä palkanmaksuun ja laskutukseen.

  Käyttööotto päivässä

  Käyttöönotto ja asiakaspalvelu

  Järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön jopa yhdessä päivässä. Autamme mielellämme asiakkaitamme järjestelmän käytössä ja käyttöönotossa. Asiantuntijamme haluavat palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti ja kiirehtimättä. Voit lukea lisää käyttötuestamme täältä.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käyttöönotosta ja saat testitunnukset kokeiltavaksi!

  asiakaspalvelu 700px

  Toimiva kokonaisuus

  Joustava ja helposti räätälöitävä palvelu

  Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä palveluidemme joustavuuteen, eri tuntikirjaustapoja voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti.

  Hyvia kokemuksia tyoajanseurannasta