Siirry suoraan sisältöön

Tehoa palkanmaksuun ja laskutukseen

Tuntitiedot muutamalla klikkauksella palkanlaskentaan. Pidä laskutus ajan tasalla ja varmista että kaikki tunnit laskutetaan.

Uusi logo nelio 1700px

Tiedot aina oikeassa paikassa

Tehoa palkanmaksuun ja laskutukseen

Kun työntekijä merkitsee tuntinsa itse mobiili työajanseurantaan, palveluun tallentuu tarvittavat tiedot palkanmaksu ja laskutusta varten. Palkanmaksuprosessi voidaan automatisoida Navisystemin avulla lähes kokonaan. Tuntitiedot voidaan viedä muutamalla klikkauksella palkanlaskentajärjestelmään. Määriteltyjen laskusääntöjen ansiosta järjestelmä voi käsitellä automaattisesti esimerkiksi iltalisät ja ylityöt. Tunteja ei jää laskuttamatta, kun käytössä on mobiili työajanseuranta. Navisystemin kautta tunnit kirjaantuvat suoraan oikeilla kohteille ja asiakkaille, jolloin laskuttaminen onnistuu vaivatta.

Helppo palkanmaksu säästää rahaa

Käsityön vähentäminen vähentää työtunteja ja virheitä. Ei enää tuntilappuja, työntekijä voi merkitä omat tuntinsa suoraan sähköiseen muotoon. Tunnit tarvitsee kirjata vain kerran.

Automaattiset palkanlaskusäännöt. Käyttöönoton yhteydessä voimme määritellä yrityksellenne palkanlaskusäännöt, lisien ja ylitöiden automaattinen käsittelyn.

Lomat ja poissaolot. Lomien ja poissaolojen kirjaaminen onnistuu samaan järjestelmään.

Matkalaskut samaan järjestelmään. Erillistä matkalaskujärjestelmää ei välttämättä tarvita, koska matkalaskut voidaan kirjata työajanseurantapalveluun.

Suora tietovienti palkanlaskentaan. Yleensä palkka-aineisto kannattaa viedä viedä suoraan palkanlaskentajärjestelmään. Kysy lisää myynnistä! Lue lisää rajapintapalveluistamme täältä

Palkkakäsittelyt automaattisesti eri työntekijäryhmille

Roolipohjainen järjestelmä mahdollistaa palkkasääntöjen automatisoinnin työntekijäkohtaisesti. Palkkojen maksussa voidaan ottaa huomioon esimerkiksi seuraavat:

 • Ilta ja yölisät
 • Ylityöt
 • Liukumapankki
 • Kulukorvaukset
 • Urakkasuoritteet
 • Lomat ja poissaolot
 • Ateriakorvaukset, päivärahat, kilometrikorvaukset jne.

Ota yhteyttä


  Kaikki tehdyt tunnit laskutukseen ajallaan

  Kaikki tehdyt työt tulevat varmasti laskutettua asiakkailta. Useilla asiakasyrityksillämme oli aikaisemmin ongelmana, että tunteja saattoi jäädä laskuttamatta asiakkailta tai laskutus tapahtui huomattavalla viiveellä. Nämä haasteet näkyvät tietysti kassavirrassa. Palvelumme käyttöönoton jälkeen ero on ollut selkeä, laskutus on pysynyt ajan tasalla ja helpottunut huomattavasti. 

  Asiakas-/työkohde -raportit. Voit luoda muutamalla klikkauksella laskutuksen pohjaksi soveltuvat selkeät asiakas- tai työkohderaportit. Raporteista on helppo tallentaa kopiot suoraan laskutuksen liitteeksi. Laskutettavat tunnit on mahdollista pyöristää laskutusehtojenne mukaan (esim. laskutus alkavalta tunnilta).

  Tuntien merkitseminen laskutetuksi. Laskun lähettämisen jälkeen tunnit voidaan kuitata laskutetuksi. Näin yritys pysyy helposti ajan tasalla laskutetuista ja laskuttamattomista tunneista.

  Työajanseurannan vaihtoehtoiset kirjaustavat: mobiililaite, kellokorttilaite, työajanseuranta autossa.

  Työajanseuranta

  Monipuolisin vaihtoehto erilaisten lisätietojen välittämiseen. TES-tulkinnat ja työnvälitys yms.

  Kulunvalvontalaite.

  Kulunvalvonta

  Kulunvalvonta työmaalle, toimistoon tai tuotantotiloihin. Toimintavarma laite kaikkiin käyttötarkoituksiin

  Ajoneuvoseuranta kuvake.

  Ajoneuvoseuranta

  Erottelee tiedot ajoista ja kuljettajasta sekä muodostaa palkka-aineiston automaattisesti.

  Käyttööotto päivässä

  Käyttöönotto ja asiakaspalvelu

  Järjestelmä on mahdollista ottaa käyttöön jopa yhdessä päivässä. Autamme mielellämme asiakkaitamme järjestelmän käytössä ja käyttöönotossa. Asiantuntijamme haluavat palvella jokaista asiakastamme henkilökohtaisesti ja kiirehtimättä. Voit lukea lisää käyttötuestamme täältä.

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käyttöönotosta ja saat testitunnukset kokeiltavaksi!

  nainen katsoo puhelinta scaled

  Toimiva kokonaisuus

  Joustava ja helposti räätälöitävä palvelu

  Asiakkaamme ovat olleet erityisen tyytyväisiä palveluidemme joustavuuteen, eri tuntikirjaustapoja voidaan yhdistellä tarpeiden mukaan ja niitä voidaan käyttää samanaikaisesti.