Millä neljällä tavalla Navisystem-työajanseuranta­järjestelmä helpottaa palkanmaksua?

Palkanmaksun automatisointi tuo säästöjä yritykselle

Palkanmaksuun liittyvät tehtävät voivat viedä huomattavan osan yrityksen palkanlaskijan työajasta, jos se hoidetaan vanhanaikaisesti käsin. Prosessia voidaan kuitenkin tehostaa helposti nykyaikaisen työajanseurantajärjestelmän avulla. Automaatioratkaisut vähentävät tuntuvasti palkanmaksuun käytettäviä työtunteja, jolloin kaikki voivat käyttää aikaansa tuottavaan työhön. Palkanmaksuprosessin automatisointi voi säästää runsaasti rahaa ja antaa yritykselle kilpailuetua.

Miten nykyaikainen työajanseurantajärjestelmä voi helpottaa palkanmaksuprosessia?

 

  1. Työntekijä voi merkitä itse tuntinsa ja tunnit tarvitsee merkitä vain kerran. Ei enää paperisia tuntilappuja ja tuntitietojen kopiointia. Tunnit voi merkitä mobiilipalvelussa joko reaaliaikaisesti aikaleimakirjauksilla tai jälkikäteen käsin. Tuntikirjaukset voi tehdä myös kulunvalvontalaitteillamme tai ajoneuvoihin asennettavilla seurantalaitteilla. Työajanseurantajärjestelmä vähentää palkanmaksuun liittyvää käsityötä ja virheitä tuntuvasti. Työntekijän syöttäessä tuntitiedot järjestelmään, esimiehen tehtäväksi ainoastaan jää työtuntien tarkistaminen ja kuittaaminen.
  2. Työntekijöille määriteltyjen palkanlaskusääntöjen avulla lisät, ylityöt muut erikoistapaukset kuten tuntipankki voidaan automatisoida. Roolipohjainen järjestelmä mahdollistaa TES-palkkasääntöjen automatisoinnin työntekijäkohtaisesti. Palkkojen maksaminen onnistuu helposti, kun järjestelmä laskee palkanlisät, ylityöt yms. automaattisesti. Tulkintavirheiden määrä vähenee ja palkat saadaan maksettua kerralla oikein.
  3. Palkka-aineisto voidaan viedä palkanlaskentajärjestelmään suoraan Navisystemistä. Palkkatietojen siirtämiseen järjestelmien välillä liittyy usein käsityötä, jonka haluamme vähentää minimiin. Rajapintapalveluidemme avulla työtuntitiedot siirtyvät suoraan järjestelmästä toiseen. Navicom tarjoaa valmiita rajapintoja suosituimpiin palkkaohjelmistoihin ohjelmistoihin. Tarvittaessa voimme kehittää uusia rajapintoja asiakkaan käyttämiin järjestelmiin
  4. Kulukorvausten merkitsemiseen ei tarvita erillistä järjestelmää. Yksi järjestelmä riittää, kun työntekijän on mahdollista syöttää myös kulukorvaukset samaan järjestelmään. Työajanseurantajärjestelmään voidaan merkitä esimerkiksi ateriakorvaukset, päivärahat ja kilometrikorvaukset, joten et välttämättä tarvitse erillistä matkalaskujärjestelmää.

 

Kokemustemme mukaan sähköinen tuntikirjausjärjestelmä säästää rahaa käytännössä aina verrattuna paperisiin tuntilappuihin. Kun tiedot tallennetaan alusta alkaen sähköisessä muodossa tuntitietojen tarkastaminen, käsittely ja palkkojenmaksu on toimistotyöntekijälle helppo nakki.

Ota yhteyttä myyntiimme, jos haluat kuulla lisää tai kokeilla palveluamme maksutta 1 kuukauden ajan.

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.