Monipuolisia palveluita

Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää sekä annamme testitunnukset kokeilua varten!

Navicom Oy
ajoneuvoseuranta 400px 2

Ajoneuvoseuranta

Ajoneuvot ovat usein yrityksen arvokkainta omaisuutta. Ajoneuvoseuran ansiosta voit seurata ajoneuvojesi liikkeitä ja samalla hoidat pakolliset raportointivelvoitteet.

tyoajanseuranta kannykalla

Työajanseuranta

Työajanseurannan avulla tunnit ja muut työsuoritteet voi kirjata missä vain. Näkymät ovat räätälöitävissä käyttäjäkohtaisesti, mikä tekee palvelusta erittäin helppokäyttöisen.

Kulunvalvontalaite

Kulunvalvonta

Kerää käyttäjien kulkutiedot helposti kulunvalvontalaitteella. Sopii sekä työmaalle että toimistoon. Varmatoiminen ja helppokäyttöinen laite voidaan asentaa ulos.

kalustonseurantalaite 400px 1

Kalustonseuranta

Pienikokoinen paristokäyttöinen laite on suunniteltu yrityksen kalustonseurantaan. Seuraa kartalta omaisuutesi liikkeitä reaaliajassa ja vältä aikaa vievä selvittelytyö. Turvaa omaisuutesi varkaiden varalta.

tietokonejaba2 2 2

Työnohjaus

Työnohjaus-palvelujemme avulla tehostat tiedonkulkua yrityksesi sisällä ja pidät huolen että kaikki toimijat ovat ajan tasalla työtehtävistä. Navisystem toimii monipuolisen tiedon kerääjänä ja välittäjänä.

Raportti lapparilla 500x400 2

Palkanmaksu / Laskutus

Laskutus ja palkkojen maksu ovat yrityksen tärkeitä ydintoimintoja, mutta niihin ei kannata tuhlata liikaa työtunteja. Palveluidemme avulla hoidat ne entistä helpommin.

Tavoitteemme

Kohti tehokkaampaa työntekoa!

Haluamme tarjota palvelua, jonka avulla asiakkaamme voivat tehdä omat päivittäiset tehtävänsä mahdollisimman helposti ja nopeasti, jolloin aikaa jää muuhunkin.

Navisystem-palvelua kehitetään jatkuvasti, jotta sinä voisit säästää enemmän aikaa. Asiakas on paras asiantuntija omassa työssään, minkä vuoksi pyrimme ottamaan käyttäjien toiveet huomioon palvelun kehitystyössä.

Tehokasta tyontekoa 1200

Olemme aina tukena käyttöönotossa ja sen jälkeen

Tyytyväisyystakuu!

Voit aina testata palveluitamme veloituksetta 30 päivän ajan. Käyttämämme markkinoiden parhaimpia seurantalaitteita ja takaamme niiden toiminnan kaikissa tilanteissa. Jos laitteisiin tulee vikaa, toimitamme aina uuden laitteen veloituksetta tilalle.

Vahvuutemme

Miksi valita meidät?

Meidät kannattaa valita mikäli arvostat seuraavia asioita:

  • Kotimainen palveluntarjoaja
  • Luotettavat laitteet
  • Ystävällinen käyttötuki
  • Monipuoliset palvelut, jotka täydentävät toisiaan
  • Mahdollisuus vaikuttaa järjestelmän kehitykseen

Valmis käyttöympäristö sovitettuna tarpeisiinne

Ota yhteyttä, niin teemme veloituksettoman tarvekartoituksen ja tarjoamme juuri teidän yritykseen sopivan pavelukokonaisuuden!

tai
soita meille:
 010 212 0040

Ilmainen tarvekartoitus