Siirry suoraan sisältöön

Monipuolisia palveluita

Tutustu palveluvalikoimaamme ja ota yhteyttä, niin kerromme lisää sekä annamme testitunnukset kokeilua varten!

Uusi logo nelio 1700px
ajoneuvoseuranta 500x300 1

Ajoneuvoseurantapalvelumme on suunniteltu ajotietojen välittämiseen verottajalle sekä ajoneuvojen reaaliaikaisten sijaintitietojen tarkastelua varten. Palveluun on helppo lisätä lukuisia erilaisia lisäpalveluita, kuten työ- ja yksityisajojen erottelu, kuljettajan tunnistautuminen ja matkalaskupalvelu.
Lue lisää
tyoajanseuranta kannykalla 500x300 1

Mobiili työaikasovelluksella hallitset fiksusti työaikoja, lomia ja poissaoloja. Halutessasi saat projektikohtaiset läsnäolotiedot reaaliaikaisesti tai voit antaa työntekijöille täysin vapaa kädet työmerkintöjen tekemiseen. Ajantasaisen raportoinnin avulla tehostat esimerkiksi palkanmaksu- ja laskutusprosessejasi.
Lue lisää
tyoajanseuranta leimauslaitteella 500x300 1

Työajanseuranta leimauslaitteella

Kerää työtunnit kätevästi talteen kiinteässä toimipisteessä (toimisto, tehdas, halli jne.). Palvelu sisältää käyttövalmiin leimauslaitteen, kirjautumislätkät sekä helppokäyttöisen selainpohjaisen ohjelmiston leimausten tarkastelua ja hyväksymistä varten. Palvelun avulla tarjoat kaikille työntekijöille helpon ja reilun tavan kirjata työtunnit sovitusti samaan järjestelmään.

Lue lisää
kulunvalvonta paaurakoitsijalle 500x300 2

Kulunvalvonta pääurakoitsijalle

Välitä työmaan kulkutiedot helposti verohallintoon yhdessä helppokäyttöisessä pääurakoitsijan kulunvalvontapalvelussa. Kun työntekijät ja alihankkijat leimautuvat töihin Valttikortilla (tai NFC-lätkällä), heidän tietonsa tallentuvat järjestelmään automaattisesti. Tämän jälkeen työmaan kulkutiedot välitetään joko suoraan verottajan omaan ilmoitin.fi-palveluun tai Vastuu Groupin järjestelmään.

Lue lisää
kalustonseuranta 500x300 1

Pitkällä paristonkestolla varustettu pienikokoinen paikannin voidaan kiinnittää mihin tahansa kohteeseen. Työkalut ja tarvikkeet löytyvät helposti, kun niiden sijainti näkyy omassa henkilökohtaisessa mobiilisovelluksessa. Kalustonseuranta antaa apua myös työmaavarkauksiin, kun varastettu omaisuus voidaan jäljittää karttatiedon perusteella.


Lue lisää
tyon ohjaus 500x300 1

Työnohjauspalveluiden avulla tehostat tiedonkulkua töiden edistyessä. Työnjohtajat voivat allokoida töitä helposti tekijöille tai vaihtoehtoisesti työntekijät voivat varata työt itseohjautuvasti omasta työlistastaan. Kun töiden hallinnointi hoidetaan fiksusti, kaikki voivat paremmin keskittyä omiin töihinsä ilman ylimääräistä stressiä.


Lue lisää
palkkatulkinnat 500x300 1

Palkkatulkinnat

Tehosta palkanmaksuprosessiasi tulkitsemalla palkat Navisystemissä. Kun asianosaiset, kuten esihenkilöt tai palkanlaskija ovat hyväksyneet tuntikirjanpidon, Navisystem muodostaa palkka-aineiston ennalta määritettyjen laskusääntöjen mukaisesti. Palkka-aineiston voi joko viedä omaan taloushallintohjelmistoon tai Exceliin palkanmaksua varten.


Lue lisää
integraatiot 500x300 1

Rajapinnat ja ohjelmistointegraatiot

Hallinnoi tietopääomaa fiksusti rajapintojen avulla. Asiantuntevat tekniset myyjämme auttavat sinua kartoittamaan, millainen rajapintatoteutus olisi juuri teidän yrityksellenne järkevin ratkaisu. Tavallisesti tietovientejä käytetään tuntikirjanpidon sekä muiden työn lisätietojen viemisessä eri ohjelmistoihin, kuten taloushallintaan, projektihallintaan ja tilaajajärjestelmiin.

Lue lisää
dokumentinhallinta 500x300 1

Työntekijä täyttää leimauksen aikana työtä koskevan dokumentaation työkohteen tietoihin, minkä jälkeen toimistolla tiedot on aina helppo löytää oikeasta asiayhteydestä. Dokumentteihin pääsee käsiksi tietokoneella, tabletilla ja puhelimella. Tarvittaessa tietoja voi muokata ja dokumentit hyväksyä.
Lue lisää

Ohjelmisto on suunniteltu PK-yrityksille

Jätä yhteydenottopyyntö

Haluamme tarjota palvelua, jonka avulla asiakkaamme voivat tehdä omat päivittäiset tehtävänsä mahdollisimman helposti ja nopeasti, jolloin aikaa jää muuhunkin.

Navisystem-palvelua kehitetään jatkuvasti, jotta sinä voisit säästää enemmän aikaa. Asiakas on paras asiantuntija omassa työssään, minkä vuoksi pyrimme ottamaan käyttäjien toiveet huomioon palvelun kehitystyössä.

Tehokasta tyontekoa 1200x600 1

Ota yhteyttä


  Vahvuutemme

  Miksi valita meidät?

  Meidät kannattaa valita mikäli arvostat seuraavia asioita:

  • Huippuluokan räätälöitävyys. Pystymme tarjoamaan palveluita erilaisille asiakkailla ja erilaisiin tarpeisiin. Integraatiot onnistuvat lähes minkä tahansa yhteistyökumppanin järjestelmiin.
  • Asiantuntijuus. Olemme työskennelleet vuodesta 2009 asti seuranta- ja työnohjauspalveluiden kanssa. Kokeneet myyjämme avustavat sopivan ratkaisun löytämisessä.
  • Tietoturva. Meidän kanssa toimiessasi voit olla varma, että yrityksesi tiedot ovat turvassa.
  • Liikkuvaan työhön kehitetyt kokonaisratkaisut. Kehittämämme ratkaisut on suunniteltu erityisesti liikkuvaan työhön. Palvelumme yhdistyvät toisiinsa saumattomasti.
  • Käyttäjälähtöisyys. Palvelun helppokäyttöisyys on meille erittäin tärkeää. Käytännössä kaikki uudet ominaisuutemme kehitetään asiakaspalautteiden pohjalta.
  suomen lippu pystykuva2

  Olemme aina tukena käyttöönotossa ja sen jälkeen

  Tyytyväisyystakuu!

  Voit aina halutessasi testata palveluitamme veloituksetta 30 päivän ajan. Käyttämämme markkinoiden parhaimpia seurantalaitteita ja takaamme niiden toiminnan kaikissa tilanteissa. Jos laitteisiin tulee vikaa, toimitamme aina uuden laitteen veloituksetta tilalle.

  Valmis käyttöympäristö sovitettuna tarpeisiinne

  Ota yhteyttä, niin teemme veloituksettoman tarvekartoituksen ja tarjoamme juuri teidän yritykseen sopivan pavelukokonaisuuden!

  tai
  soita meille:
  010 212 0040

  Mies istuu tietokoneella, käsissään lehtiö.