Miten saat rajapintojen ja räätälöintien avulla eniten hyötyä työajanseuranta­järjestelmästä?

Työajanseurannan rajapinnat

Miten työaika- ja projektitiedot saadaan siirrettyä palkanlaskentaan ja laskutukseen?

Haluaisitko minimoida käsityön palkanlaskennassa ja laskutuksessa? Haluaisitko, että kaikki tiedot olisivat saatavilla yhdestä järjestelmästä?

Työajanseuranta- ja ajoneuvoseurantajärjestelmien avulla palkanmaksuun ja laskutukseen tarvittavien tietojen kerääminen onnistuu helposti ja vaivattomasti, mutta miten työaika- ja projektitiedot saadaan helpoiten siirrettyä yrityksen käytössä oleviin palkanlaskenta- ja laskutusjärjestelmiin?

Rajapintojen avulla Navisystemiin kerätyt työaika- ja ajotiedot on mahdollista siirtää automaattisesti esimerkiksi palkanlaskenta-, laskutus tai asiakashallintajärjestelmään. Tiedon siirto järjestelmien välillä on nykypäivää – tärkeät tiedot ovat välittömästi saatavilla tarvittavista järjestelmistä ja käsityön määrä vähenee minimiin. Tämä osaltaan nopeuttaa prosessia ja minimoi inhimillisten virheiden mahdollisuuden, koska tiedot täytyy syöttää vain kerran.

Navisystem tarjoaa oletuksena rajapintoja yleisimpiin Suomessa käytössä oleviin järjestelmiin. Tarvittaessa voimme kehittää rajapinnan juuri sinun yrityksesi käytössä olevaan järjestelmään. Rajapinnan käyttöönoton yhteydessä yritykselle on mahdollista määrittää lisäksi käyttäjäryhmäkohtaiset palkkasäännöt.

Onko palkanlaskentasi ulkoistettu? Tiedustele palkanlaskijaltasi voisitko säästää rahaa, jos tuntitiedot vietäisiin suoraan heidän käytössään olevaan palkanlaskentaohjelmistoon. Yleensä palkanlaskentatoimistot suhtautuvat positiivisesti järjestelmiin, jotka voivat helpottaa heidän urakkaansa.

Mitä tarkoitetaan räätälöinnillä?

Erilaisilla yrityksillä on hyvin erilaisia järjestelmätarpeita, minkä vuoksi järjestelmää suunniteltaessa on mahdotonta ottaa huomioon kaikki mahdolliset tapaukset. Tämän vuoksi Navicom tekee tarvittaessa myös asiakaskohtaisia räätälöintejä. Tarvittaessa järjestelmää voidaan siis muokata paremmin asiakastarpeisiin sopivaksi. Älä pelkää ottaa yhteyttä meihin, vaikka uskoisit tarvitsevasi jotain erikoista.

Rajapintapalvelut ja räätälöinnit voivat tuoda hyötyjä erityisesti hieman suuremmille yrityksille. Jätä yhteydenottopyyntö täällä, mikäli haluat kuulla lisää asiasta.

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.