Sähköinen ajopäiväkirja

Verottajan hyväksymä ajopäiväkirja automaattisesti

Navicom Oy

Tuntikirjaukset vaivattomasti kaikissa eri tilanteissa

Sähköinen ajopäiväkirja

Navisystem-ajoneuvoseurantapalvelun avulla keräät ajopäiväkirjat automaattisesti ja ilman käsityötä. Autoon asennettava GPS-paikannin tallentaa ja lähettää kaikki ajot Navisystem-verkkopalveluun. Automaattisesti luotujen ajopäiväkirjojen tarkastelu onnistuu palvelussa turvallisesti omien tunnuksien kautta. Ajoille voidaan lisätä selitteet ja tarvittaessa ne voidaan ladata palvelusta Excel- tai PDF-tiedostona.

Ajoneuvoseuranta
Verottajan hyväksymät selkeät ajopäiväkirjat
 • Ajopäiväkirja kätevästi tarvittavalle aikavälille
 • Ajoreitit karttanäkymässä
 • Päiväkirjojen säilytys erittäin tietoturvallisessa pilvipalvelussa
Oma auto, jolla ajetaan sekä työ- että yksityisajoja?

Työ- ja yksityisajot on helppo erotella paikantimeen liitettävillä valintapainikkeilla. Työ- ja yksityisajot näkyvät ajopäiväkirjassa eri väreillä.

Tupakansytytinliitäntään kytkettävä paikannin on kätevin vaihtoehto, jos työntekijät ajavat omilla autoillaan satunnaisesti työajoja ja käytössä matkalaskut. Tupakansytytinpaikannin on mahdollista kytkeä ja irrottaa muutamassa sekunnissa.

kuva sähköisestä ajopäiväkirjasta


  ajoneuvoseuranta 400px 2

  Ajoneuvoseuranta

  Navisystem-ajoneuvoseurantapalvelun avulla keräät ajopäiväkirjat automaattisesti ja ilman käsityötä. Autoon asennettava GPS-paikannin tallentaa ja lähettää kaikki ajot Navisystem-verkkopalveluun.

  Lue lisää

  Tietokonenavisystem mockup rajattu

  Reaaliaikainen ajoneuvojen paikkatieto

  Navisystem-ajoneuvoseurannan avulla tiedät aina missä yrityksesi ajoneuvot liikkuvat. Kartta-näkymästä voit tarkastella ajoneuvosijainteja reaaliajassa, mikä vähentää turhaan soitteluun kuluvaa työaikaa.

  Lue lisää

  ajopaivakirja verottajalle 1200

  Ajoneuvoseurantalaitteet

  GPS-seurantalaite on luotettavin tapa seurata yrityksesi autojen liikkeitä. Käytämme kotimaisen Aplicomin valmistamia ajoneuvoseurantalaitteita, jotka valmistetaan Äänekoskella Suomessa.

  Lue lisää

  Asennuspalvelu paikan päällä

  Käyttöönotto ja asiakaspalvelu

  Tupakansytytin tai OBD-liitäntäisen laitteen asennat helposti itse. Kiinteään asennuksen saat palveluna suoraan haluamaasi osoitteeeseen tai voit asentaa laitteet halutessasi myös itse.

  GPS-paikantimilla on ikuinen toimivuustakuu: toimitamme teille uuden ajoneuvopaikantimen veloituksetta tilalle, mikäli paikannin lakkaa toimimasta!

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käyttöönotosta ja saat testitunnukset kokeiltavaksi!

  woman wearing purple shirt holding smartphone white sitting 826349