Siirry suoraan sisältöön

Miten palvelemme asiakkaita työajanseurannan hankinnassa?

asiakaspalvelu 700px

Ajatteletko työajanseurannan hankinnan olevan hankalaa? Tässä artikkelissa on avattu, miten hankintaprosessi etenee meidän kanssamme tyypillisesti ja millä tavoin pyrimme tekemään siitä asiakkaalle mahdollisimman helpon.

Yhteydenottopyyntö ja yhteydenotto

Käymme yhdessä asiakkaan kanssa tarpeet läpi pääpiirteittäin puhelimessa, minkä jälkeen toimitamme tarjouksen tai sovimme yhteisen esittelyajan tarkempaa tarvekartoitusta varten.

Esittely ja tarvekartoitus

Useimmille asiakkaille järjestetään Navisystem-järjestelmäesittely, joka tapahtuu joko etänä tai paikan päällä. Esittely on henkilökohtainen ja vuorovaikutteinen eli sen sisältö riippuu täysin asiakkaan toiveista. Myyjämme pyrkivät löytämään palvelustamme juuri ne ominaisuudet, joilla asiakas voi kaikkein parhaiten tehostaa päivittäisiä työaskareitaan.

Esittelyn aikana palvelun perusominaisuudet tulevat tutuiksi, minkä jälkeen palvelua tarjotaan veloituksettomaan kuukauden testiin. Järjestelmän asetukset määritetään yhdessä asiantuntijamme kanssa, jolloin palvelua voi aloittaa testaamaan vaikka heti.

Tarjous

Viimeistään esittelyn jälkeen meillä on riittävästi tietoa tarvittavista ominaisuuksista. Teemme selkeän tarjouksen, eikä palvelu sisällä piilokuluja.

Ilmainen kokeilukuukausi

Asiakas voi pyytää meiltä veloituksettomat kokeilutunnukset ja siten selvittää palvelun tarveperusteisen soveltuvuuden ennen sitoutumista tietojärjestelmän pitkäkestoisempaan käyttöön. Tavoitteenamme on auttaa asiakkaitamme saamaan mahdollisimman selkeä kuva palvelun sisällöstä ennen hankintapäätöksen tekemistä.

Jos päätätte tilata palvelua kokeilukuukauden jälkeen, voitte jatkaa käyttöä suoraan ja kaikki tallennetut tiedot säilyvät palvelussa.

Käyttöönotto

Pyrimme tekemään järjestelmän käyttöönotosta mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Aina ystävällinen Asiakastukemme auttaa pääkäyttäjää käyttöönotossa tarpeen mukaan. Käyttöönoton yhteydessä luomme ja toimitamme työntekijätunnukset sekä ohjeistukset. Lisäämme myös tarvittaessa työkohteet, asiakkaat, projektit. Käyttöönottotuki sisältyy hintaan. Koulutukset sovitaan erikseen ja ne voidaan järjestää etänä tai paikan päällä.


Oletko kiinnostunut työajanseurannan hankinnasta? Ota yhteyttä!