Siirry suoraan sisältöön

Työajanseuranta toimistoon – Navisystem Office

Navisystem Office tyoajanseuranta leimauslaite blogikuva2

Etsitkö helppoa tapa kerätä toimiston tai muun toimipisteen työntekijöiden työtunnit talteen. Käyttövalmis Navisystem Office -palvelumme sisältää leimauslaitteen, kirjautumislätkät sekä helppokäyttöisen ohjelmiston tuntikirjanpidon tarkasteluun, hyväksymiseen sekä palkkakäsittelyyn. Leimauspalvelun saa käyttöön jopa yhdessä työpäivässä.

Mobiilipalvelu työkirjausten tarkastelua varten. Työntekijöille voidaan ottaa käyttöön mobiilipalvelu oman tuntikirjanpidon tarkastelua varten. Tarvittaessa hänelle voidaan myös jakaa laajemmat oikeudet työtietojen muokkaamiseen ja mobiilikirjauksiin.

Laadukas ja varmatoiminen laite. Inopticsin valmistama pöly- ja kosteussuojattu leimauslaite on laajasti käytössä suomalaisissa toimistoissa ja työmailla. Sisäisen akun ja muistin ansiosta laite toimii myös lyhyiden sähkökatkosten aikana.

Erittäin helppo käyttöönotto. Kytke vain pistoke pistorasiaan ja laite on valmis käytettäväksi. Työajanseurannan kirjaustiedot lähetetään eteenpäin mobiiliverkon kautta ja liittymämaksu sisältyy aina hintaan. Laitetta ei siis tarvitse erikseen kytkeä verkkoon. Raporttien tarkastelu onnistuu selainpohjaisen palvelumme ansiosta missä tahansa tietokoneella tai kännykällä ilman ohjelmistoasennuksia.

TES-tulkinnat työkirjauksille palkanlaskentaa varten. Yrityksellenne räätälöityjen palkanlaskusääntöjen avulla ohjelmistomme laskee automaattisesti esimerkiksi ylityöt sekä ilta- ja viikonloppulisät. Myös työntekijä ja TES-ryhmille voidaan määritellä palveluun omat laskentasäännöt.

Liukumat. Ota käyttöön reaaliaikainen liukumapalvelu. Liukuma-asetukset voidaan määritellä jokaiselle työntekijäryhmälle erikseen. Palvelussa on mahdollista myös käyttää työaikaleikkuria ja tasaustilejä.

Työkirjausten vienti palkanlaskentaan. Automatisoimalla palkkatulkinnan sekä tietojen siirron palkkaohjelmistoon säästyy arvokasta työaikaa ja samalla käsityöstä aiheutuvat virheet vähenevät. Työajanseurantamme on yhteensopiva yleisimpien palkanlaskentaohjelmistojen kanssa ja tarvittaessa rakennamme palkkaviennin valitsemaasi palkkaohjelmistoon. Kysy lisää!

Toimivuustakuu. Toimitamme teille uuden leimauslaitteen tilalle, mikäli vanha lakkaa toimimasta.


Tarvitsetko työajanseurannan toimistollenne? Ota yhteyttä meihin!