Siirry suoraan sisältöön

Työajanseuranta rakennustyömaille

Työajanseuranta rakennustyömaalle

Tuntuuko turhiin paperitöihin kuluvan liikaa kallista työaikaa? Haluaisitko hankkiutua eroon vanhanaikaisista tuntilapuista? Yrityksen kasvaessa paperitöiden määrä lisääntyy nopeasti, mikä muodostuu helposti isoksi taakaksi yrityksen hallintotyöntekijöille. Navisystem-työajanseuranta voi helpottaa rakennusyrityksen palkanmaksua ja laskutusta tuntuvasti. Asiakkaanamme on lukuisia erikokoisia rakennusyrityksiä, jotka ovat säästäneet rahaa palvelumme avulla.

Kaksi erilaista ratkaisua työmaan työajanseurantaan ja kulunvalvontaan:

rakennustyomaan kulunvalvonta

Kulunvalvontalaite on toimiva ja helppo ratkaisu yksinkertaiseen työajanseurantaan. Töihin kirjautuminen onnistuu helposti Valttikorttia tai kirjautumistunnistetta näyttämällä. Kulunvalvontalaitteella on helppo seurata työntekijäkohtaista työaikaa.

Mobiili työajanseuranta on paras ratkaisu, mikäli työtunteja halutaan erotella tarkemmin. Mobiili työajanseuranta tarjoaa laajemmat mahdollisuudet verrattuna työmaalaitteeseen.

Kännykkätyöajanseurannan avulla työtunnit voidaan erotella esimerkiksi eri tehtäviin tai laskutuskohteisiin. Työntekijä voi itse kirjata kulukorvaukset ja palkanlisät. Työkohteisiin on mahdollista lisätä puhelimella liitetiedostoksi vaikkapa kuvia tai pohjapiirroksia. Työntekijä kirjaa itsensä sisään valitsemalla työkohteen ja työkohdetta voidaan vaihtaa päivän aikana. Palveluun voidaan lisätä sähköinen työmaapäiväkirja tai muita lomakkeita, joita työntekijöiden on mahdollista täyttää.

mobiili tyoajanseuranta linkkikuva

Nämä kaksi ratkaisua on mahdollista myös yhdistää, jolloin työntekijöiden on mahdollista tehdä työkirjauksia molemmilla tavoilla.

Rakentamisilmoitukseen vaadittavat työntekijätiedot on mahdollista viedä Navisystemistä automaattisesti verottajalle Ilmoitin.fi-palvelun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalvelun kautta. Kun tiedot lähetetään automaattisesti, yrittäjän vastuulle jää ainoastaan tietojen tarkistaminen, mikä helpottaa ilmoituksiin liittyvää työtaakkaa.

Lue lisää kulkutietojen vienti -palvelusta