Työajanseuranta rakennustyömaille

Kulunvalvonta rakennustyömaille

Työajanseuranta rakennustyömaille

Tuntuuko turhiin paperitöihin kuluvan liikaa kallista työaikaa? Haluaisitko hankkiutua eroon vanhanaikaisista tuntilapuista? Yrityksen kasvaessa paperitöiden määrä lisääntyy nopeasti, mikä muodostuu helposti isoksi taakaksi yrityksen hallintotyöntekijöille. Navisystem-työajanseuranta voi helpottaa rakennusyrityksen palkanmaksua ja laskutusta tuntuvasti. Asiakkaanamme on lukuisia erikokoisia rakennusyrityksiä, jotka ovat säästäneet rahaa palvelumme avulla.

Navicomin valikoimassa on kaksi erilaista ratkaisua työmaan työajanseurantaan:

 

Kulunvalvontalaite on toimiva ja helppo ratkaisu yksinkertaiseen työajanseurantaan. Töihin kirjautuminen onnistuu helposti Valttikorttia tai kirjautumistunnistetta näyttämällä. Kulunvalvontalaitteella on helppo seurata työntekijäkohtaista työaikaa.

Kulunvalvontalaite työmaalle

 

Mobiili työajanseuranta on paras ratkaisu, mikäli työtunteja halutaan erotella tarkemmin. Mobiili työajanseuranta tarjoaa laajemmat mahdollisuudet verrattuna työmaalaitteeseen. Kännykkätyöajanseurannan avulla työtunnit voidaan erotella esimerkiksi eri tehtäviin tai laskutuskohteisiin. Työntekijä voi itse kirjata kulukorvaukset ja palkanlisät. Työkohteisiin on mahdollista lisätä puhelimella liitetiedostoksi vaikkapa kuvia tai pohjapiirroksia. Työntekijä kirjaa itsensä sisään valitsemalla työkohteen ja työkohdetta voidaan vaihtaa päivän aikana. Palveluun voidaan lisätä sähköinen työmaapäiväkirja tai muita lomakkeita, joita työntekijöiden on mahdollista täyttää.

Nämä kaksi ratkaisua on mahdollista myös yhdistää, jolloin työntekijöiden on mahdollista tehdä työkirjauksia molemmilla tavoilla.

Rakentamisilmoitukseen vaadittavat työntekijätiedot on mahdollista viedä Navisystemistä automaattisesti verottajalle Ilmoitin.fi-palvelun tai Vastuu Groupin työmaarekisteripalvelun kautta. Kun tiedot lähetetään automaattisesti, yrittäjän vastuulle jää ainoastaan tietojen tarkistaminen, mikä helpottaa ilmoituksiin liittyvää työtaakkaa.

 

Kokeile nyt mobiili työajanseurantaa ilmaiseksi sitoumuksitta!

Jätä yhteydenottopyyntö sivuillamme ja lähetämme sinulle tunnukset palveluun.

PYYDÄ TARJOUS YRITYKSESI TARPEISIIN SOPIVASTA PALVELUSTA

Palvelumme sopii niin pienille kuin isoillekin yrityksille.