Siirry suoraan sisältöön

Reaaliaikainen ajoneuvopaikannus

Tarkat reaaliaikaiset paikkatiedot yrityksesi ajoneuvoille

Uusi logo nelio 1700px

Helppo käyttöönotto

Reaaliaikainen ajoneuvopaikannus

Navisystem-ajoneuvoseurannan avulla tiedät aina missä yrityksesi ajoneuvot liikkuvat. Kartta-näkymästä voit tarkastella ajoneuvosijainteja reaaliajassa, mikä vähentää turhaan soitteluun kuluvaa työaikaa. Ajojärjestelijä pysyy aina kartalla kaluston liikkeistä. Ajoneuvot ovat hyvin usein yrityksen arvokkainta omaisuutta, joten meidän mielestämme seuranta todellakin kannattaa. GPS-paikannin on edullinen vakuutus ajoneuvolle myös varkauksien varalta. Paikkatiedon avulla varastettu kalusto on helppo saada pikaisesti takaisin käyttöön.

ajoneuvoseurannan karttanakyma
Ajoneuvosijainnit karttanäkymässä
 • Tarkat reaaliaikaiset paikkatiedot kaikille ajoneuvoille
 • Ajoreittien ja tilojen tarkastelu
 • Tavallinen kartta tai satelliittikartta

Ota yhteyttä


  Asennuspalvelu paikan päällä

  Käyttöönotto ja asiakaspalvelu

  Tupakansytytin tai OBD-liitäntäisen laitteen asennat helposti itse. Kiinteään asennuksen saat palveluna suoraan haluamaasi osoitteeeseen tai voit asentaa laitteet halutessasi myös itse.

  GPS-paikantimilla on ikuinen toimivuustakuu: toimitamme teille uuden ajoneuvopaikantimen veloituksetta tilalle, mikäli paikannin lakkaa toimimasta!

  Ota yhteyttä, niin kerromme lisää käyttöönotosta ja saat testitunnukset kokeiltavaksi!

  nainen katsoo puhelinta scaled

  Katso myös

  Ajoneuvoseuranta kuvake

  Ajoneuvoseuranta-
  palvelu

  Autoon asennettava GPS-paikannin tallentaa ja lähettää kaikki ajot Navisystem-verkkopalveluun. Voit seurata ajoneuvojen liikkeitä reaaliajassa ja saat sähköiset ajopäiväkirjat automaattisesti talteen.

  Ajopäiväkirja kuvake

  Sähköinen ajopäiväkirja

  Navisystem-ajoneuvoseurantapalvelun avulla keräät ajopäiväkirjat automaattisesti ja ilman käsityötä. Verottajan hyväksymä ajopäiväkirja. Mahdollisuus erotella työ- ja yksityisajot.

  Ajoneuvoseurantalaite kuvake

  Ajoseuranta-
  laitteet

  Monipuolisessa laitevalikoimassamme on laitteita erilaisiin käyttötarkoituksiin. Meiltä saat juuri teidän tarpeisiinne sopivan laitteen haluamallanne asennustavalla tai lisäominaisuuksilla.