Siirry suoraan sisältöön

Ajankohtaista

tyoajanseuranta ja erp blogikuva2

Millainen on hyvä työajanseuranta ja ERP -järjestelmä liikkuvaan työhön?

Tässä artikkelissa pyrimme kuvaamaan hyvän toiminnanohjausjärjestelmän sisältöä ja sen konkreettista kilpailuetua. Toimivan ohjelmiston hankinta on tärkeä strateginen päätös, jonka merkitys korostuu vuosien saatossa järjestelmän ja sen käytön jatkuvan kehityksen myötä.… Lue lisää »Millainen on hyvä työajanseuranta ja ERP -järjestelmä liikkuvaan työhön?

tyoajanseuranta saastojen laskeminen

Työajanseuranta investointina – paljonko se voi säästää rahaa?

Työajanseurantapalveluun investointi tehostaa työntekoa sekä tuo selkeitä säästöjä palkanmaksuun ja laskutukseen. Hyvin rakennettu työajanseuranta ja sen tukipalvelut tukevat jatkuvaa kehitystä ja kasvua. Investoinnin kannattavuuslaskelmat auttavat hankintabudjetin, resursoinnin sekä aikataulun määrittämisessä.… Lue lisää »Työajanseuranta investointina – paljonko se voi säästää rahaa?

lappari ja puhelin

Miten onnistua työajanseurannan hankinnassa?

Oletko hankkimassa yrityksesi ihka ensimmäistä työajanseurantapalvelua vai harkitsetko palveluntarjoajan vaihtamista?Työajanseurantapalvelun hankintaan kannattaa käyttää jonkin verran aikaa, jotta palvelusta saataisiin mahdollisimman suuri hyöty yrityksellesi. Tämä artikkeli sisältää vinkkejä sopivan työajanseurantajärjestelmän hankkimiseen.… Lue lisää »Miten onnistua työajanseurannan hankinnassa?